100% specialty koffie
Geschikt voor filter en espresso
Arabica boon met hoogste cafeïnegehalte
Intens van smaak, zacht voor de maag

Over ons

Wij willen dat mensen hun koffieroutine opnieuw gaan ontdekken.

Koffie drinken is voor veel mensen onderdeel van hun dagelijkse routine. Wij veranderen koffie drinken in een gezonde gewoonte, die effectief en smaakvol is. Dit doen wij door koffiedrinkers te informeren over de exacte hoeveelheid cafeïne (in milligram) in hun kop koffie en het effect daarvan op hun prestatie. Zo ontstond Mllgrm®.

Daarom Mllgrm®. Drink jij bewust?

We drinken regelmatig koffie waarvan de herkomst onbekend is en de kwaliteit slecht. De drijfveer is vaak de behoefte aan energie (cafeïne), die ons de dag door helpt. De slechte smaak en negatieve bijeffecten van teveel cafeïne nemen we voor lief, denk aan rusteloosheid, een droge mond, hoofdpijn of maagklachten.

Mllgrm® helpt

Door precies te weten wat je drinkt, creëer jij een gezonde koffieroutine voor jezelf. Mllgrm® is een 100% specialty koffie. De juiste afstemming tussen de hoeveelheid koffie en het gewenste resultaat, helpt je te presteren. Op ieder moment van de dag. En ondertussen geniet je van een pure, licht gebrande Arabica koffie. De koffie is intens van smaak en zacht voor de maag.

Koffiebonen van een van de beste koffiebranderijen ter wereld

Mllgrm® koffie is een 100% specialty koffie die met de grootste zorg wordt gebrand door onze partner Blommers Coffee. Blommers Coffee is een micro-branderij in Nijmegen gespecialiseerd in specialty koffie en behoort tot de beste koffiebranderijen van de wereld. Deze samenwerking garandeert een functionele koffie die even effectief als smaakvol is. 

 

Volg ons op Instagram

 

Blog Mllgrm® informeert en inspireert

 • De branderij achter Mllgrm®07 Jun

  BlogDe branderij achter Mllgrm®

  Mllgrm® koffie is een 100% specialty koffie die met de grootste zorg wordt gebrand door onze partner Blommers Coffee. Blommers Coffee behoort tot de beste koffiebranderijen van de wereld. Deze samenwerking garandeert een functionele koffie die even effectief als smaakvol is.

 • Is koffie gezond?15 Dec

  BlogIs koffie gezond?

  Is koffie gezond? Die vraag stelden wij onszelf ook. We ontdekten dat het antwoord niet eenduidig is. Zetmethode, hoeveelheid en persoonlijke situatie spelen een belangrijke rol bij het antwoord op de vraag.

 • Koffie, prestatie en herstel: mét labresultaten 04 Dec

  BlogKoffie, prestatie en herstel: mét labresultaten 

  Koffie helpt je presteren. Mits je de juiste kwaliteit en hoeveelheid drinkt. Maar welke koffie kun je dan het beste drinken? En hoeveel?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »