100% specialty koffie
Geschikt voor filter en espresso
Arabica boon met hoogste cafeïnegehalte
Intens van smaak, zacht voor de maag

Mllgrm® zakelijk

1. Mllgrm® ook voor prestatie op het werk 

 • 100% specialty koffie, vers gebrand en geleverd.
 • Mllgrm® informeert medewerkers over een gezonde koffieroutine.
 • Mllgrm® geeft inzicht in het effect van cafeïne op het energieniveau. Dit helpt medewerkers optimaal te presteren en productief te zijn. 
 • Optioneel: workshop voor medewerkers over een nieuwe, gezonde koffieroutine en het zetten van de perfecte kop Mllgrm® koffie. 

Kies je voor Mllgrm® op kantoor, dan kies je voor meer dan alleen goede koffie. Het Mllgrm® concept helpt je medewerkers om bewust koffie te drinken en een gezonde routine te ontwikkelen. Door precies te weten hoeveel cafeïne je per kop koffie drinkt, kun je met behulp van de Mllgrm® ‘energiemeter’ je energieniveau op peil houden of juist een extra boost geven. 

Service op maat

Mllgrm® biedt service op maat voor kleine en grote organisaties. Beschik je al over de juiste apparatuur, dan leveren we graag de vers gebrande bonen. Ben je op zoek naar apparatuur die voor jouw organisatie het meest geschikt is, dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Denk aan een automaat voor filterkoffie, een volautomaat voor de gewenste koffievariant of een volledig ingerichte koffiebar met een barista. Mllgrm® heeft partnerships met kwalitatief hoogstaande merken. 

Heb je interesse in Mllgrm® koffie bij jou op kantoor? Bel of mail ons voor een afspraak. We komen Mllgrm® graag laten proeven. 

2. Mllgrm® in jouw winkel verkopen?

Heb je een winkel of winkelketen, online of fysiek? Verrijk je assortiment met deze unieke prestatie koffie Mllgrm® koffie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

3. Schenk Mllgrm® in jouw bar

Mllgrm® is uitermate geschikt om te schenken in een omgeving waar mensen zich bezighouden met een gezonde leefstijl, vitaliteit, sport, balans en prestatie. Dit kan bijvoorbeeld een sportkantine zijn of een conceptstore gericht op een gezonde levensstijl of de bar van een fitness- of healthcentrum. 

Heb je interesse in Mllgrm® koffie in een dergelijke omgeving? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken. 

4. Mllgrm® beleving op jouw event?

Met de Mllgrm® Clean Performance Coffee Bar kies je voor een gezonde en smaakvolle coffee-to-go ervaring. Terwijl bezoekers genieten van een vers bereidde kop koffie, leren ze van de Mllgrm® barista's meer over een gezonde koffieroutine en hoe ze daar zelf mee aan de slag kunnen thuis.

Interesse in de Mllgrm® Clean Performance Coffee Bar op een binnen - of buitenlocatie? Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden. Uiteraard houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.

Mllgrm mobiele bar

Mllgrm mobiele bar 1

Mllgrm op locatie

Mllgrm mobiele bar mini cooper la marzocco

Blog Mllgrm® informeert en inspireert

 • De branderij achter Mllgrm®07 Jun

  BlogDe branderij achter Mllgrm®

  Mllgrm® koffie is een 100% specialty koffie die met de grootste zorg wordt gebrand door onze partner Blommers Coffee. Blommers Coffee behoort tot de beste koffiebranderijen van de wereld. Deze samenwerking garandeert een functionele koffie die even effectief als smaakvol is.

 • Is koffie gezond?15 Dec

  BlogIs koffie gezond?

  Is koffie gezond? Die vraag stelden wij onszelf ook. We ontdekten dat het antwoord niet eenduidig is. Zetmethode, hoeveelheid en persoonlijke situatie spelen een belangrijke rol bij het antwoord op de vraag.

 • Koffie, prestatie en herstel: mét labresultaten 04 Dec

  BlogKoffie, prestatie en herstel: mét labresultaten 

  Koffie helpt je presteren. Mits je de juiste kwaliteit en hoeveelheid drinkt. Maar welke koffie kun je dan het beste drinken? En hoeveel?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »