100% specialty koffie
Geschikt voor filter en espresso
Arabica boon met hoogste cafeïnegehalte
Intens van smaak, zacht voor de maag

Espro Espro Ultralight Coffee Press

Terug naar overzicht

€ 49,95

Zet thuis eenvoudig en snel je koffie en neem deze mee voor onderweg.
Bijvoorbeeld op weg naar de sporttraining of werk. De Espro press is een thermoskan en koffiezetapparaat in één. Hiermee zet je zo’n 3 koppen koffie. Het is ‘s werelds lichtste dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde, roestvrijstalen French press. Dit ingenieuze apparaat houdt je koffie urenlang warm....

Maak een keuze:

Meteen afrekenen

  • 100% specialty koffie
  • Geschikt voor filter en espresso
  • Arabica boon met hoogste cafeïnegehalte
  • Intens van smaak, zacht voor de maag

Productomschrijving

ESPRO ULTRALIGHT PRESS

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van Espro is de Ultralight. Het is 's werelds lichtste (470 ml) koffiepress. Ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Espro heeft alles uit de kast gehaald om het gewicht zo minimaal mogelijk te houden. De fles weegt slechts 210 gram dus zo licht dat je hem nauwelijks in je tas zal voelen. Inclusief het filtersysteem weegt de press 269 gram en kan ca. 360 ml koffie maken.

De dubbelwandige geïsoleerde press zal je koffie urenlang warm houden. Zonder de press is de Ultralight dankzij het lekvrije deksel ook perfect te gebruiken als hydratatie fles om je gekoelde dranken koel te houden.

Het gepatenteerde filtersysteem van Espro heeft twee filters, elk 9-12 keer fijner dan een gewone French Press. Het dubbele filter laat alle goede smaken door maar houd de fijne koffie deeltjes achter.

Optioneel is een papieren filter te bestellen dat tussen de filters geplaatst kan worden. Hiermee filter je oliën uit de koffie en krijg je de heldere smaak van een filterkoffie. Maar dan wel met het gemak van een full immersion koffiezetter.

Gerelateerde producten

combineren

Recent bekeken

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »